Alfalfa Complex

Alfalfa Complex

Assalamualaikum semua !!

Akhirnya, sampai jugak time untuk share cerita pasal ALFALFA COMPLEX SHAKLEE. ALFALFA juga dikenali sebagai ‘Raja Segala Tumbuhan’ kerana tumbuhan ini mengambil masa sekurang-kurangnya 2 tahun untuk membesar dan akarnya boleh mencapai sehingga 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi. Daun ALFALFA dari SHAKLEE hanya dituai apabila ia telah mencapai tahap kematangan mutlak sebab daun ALFALFA yang telah matang kaya dengan klorofil. Daun-daun ini kemudiannya akan dikeringkan dengan udara secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung di dalamnya. Next step, daun-daun yang da kering ni akan dibiarkan menjadi serbuk sebelum di compress menjadi tablet.

Kalau nak cerita pulak tentang khasiat ALFALFA COMPLEX SHAKLEE ni memang banyak….

19 Khasiat Alfalfa

Antara Set Cadangan Alfalfa :

Haaa nampak tak?banyak kan? bukan la malas nak menaip ni tapi otak manusia lebih cepat tertarik ngan gambar2 dari tulisan..maknenye cepat faham la giteww..tapi kalau ada apa2 keraguan bule je komen kat bawah ni asalkan tak mengguris hati..komen, komen juge..adab pun kena jage..ewah, macam berpantun plak kan?


Oooppss sebelum terlupa, ALFALFA COMPLEX ni comes in 2 sizes..kalau nak lebih jimat dan murah, terus je beli size L


Kepada yang nak terus beli Alfalfa Complex ni, click saja di sini ——-> ALFALFA COMPLEX



 Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee atau inginkan konsultasi percuma dan berterusan, sms/watsapp 017.287 9803



 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s