Collagen Powder, Sustained Release Vita C Plus

Hilangkan parut jerawat dengan Collagen Powder & SR Vita C Plus

Assalamualaikum semua..

Bila tiba hujung tahun ni, semua berlumba-lumba nak cantik ye tak? Al-maklum lah..da masuk cuti sekolah ni, banyak majlis kahwin..company dinner yang nak kena attend..

Baju da siap da..lip lap..lip lap kan..tapi parut kat muka pulak yg makin nmpak..

Achaner..pam param (back ground music)..

Hari ni, jom kita pilih Collagen yang memang dari sumber yang semulajadi..after all, Shaklee punya tagline pun Always Green, Always Work, Always Safe kan?

Sebenarnye, Collagen dan Vita C ni memang sesuai diambil bersama..memang ngam kata orang putih..sebab, untuk Collagen lebih mudah diserap dan berfungsi, ia memerlukan Vitamin C bersama..best kan?

masker-vitc

Plus..nak lagi jimat..Collagen Powder dan Vita C Plus ni 2-2 bole dijadikan masker jugak..haaa jimat ke tak jah?tak payah lagi beli masker lain..guna je Collagen dan Vita C ni..

“Eh..bole ke sapu kat muka?”

Bolehhh..selagi Allah izinkan, InshaAllah takde pape..kate bahan semulajadikan..

 

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee atau inginkan konsultasi percuma dan berterusan, sms/watsapp 017.287 9803

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s