My Story

Azam 2015 – Day 11

Assalamualaikum semua..

Masuk tahun baru, saya da mula tanamkan azam baru..biasanye, untuk tahun2 sebelum ni, ada azam jugak tapi rasenye tak setekad tahun ni..(hehehehe)..tapi seriously, banyak yang saya nak cuba achieve tahun ni..

Kalau ada sesiapa yg sudi nak beri cadangan/komen azam saya, boleh saja..tapi harap2nye kita semua boleh behave ;)…ok?rasanye, sume pun faham maksud saya kan?

Azam saya tahun ni :-

1) Nak selesaikan hutang..first priority..

2) Nak cuba set up new business.. (sesiapa yang ada cadangan, sangat dialu2kan)

3) Nak beli aset..

Rasanye, ini je kot buat setakat ni..eh chup..ade satu lagi..saya nakkkkk sangaaattt sambung belajar..da dpt offer letter dari uni tapi kena tunggu biasiswa pulak..

Alrite..masuk hari yang ke 11 dalam tahun baru ni, saya da mula ubah gaya hidup saya..apa saya buat?first step..saya cancel account Astro..memule serious rasa kosong je rumah..hahahaha bygkan dekat 8 tahun dok ngadap Astro, tetibe sekarang ni tgk channel basic je..nasib baik saya tak ajar anak2 tengok kartun..jadinye, dorg tak terasa sangat kalo takde Astro..cume mak nye dan bapak nye yang mati kutu mula2..tapi Alhamdulillah..walaupun belum biase sepenuhnye..tapi da masuk 11 hari da ni..belum terlintas lagi nak sambung Astro.

Dapat la jimat RM150 setiap bulan..kalau berjaya sampai setahun, da jimat RM1800..we’ll see how it goes..hahahaha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s