ESP Soy Protein, Vita E Complex

Kisah saya : Parut pembedahan Cesarean makin pudar.

Assamualaikum sahabat-sahabat semua..


Four years ago, I gave birth to my beautiful daughter. Hehehe sekali sekale skipping kan? Ntah betul ke tak..hahaha takpe la ek?


Saja nak share testimoni sendiri mengenai ESP dan Vita E Complex Shaklee..Anak saya yang sulung ditakdirkan keluar ikot tingkap..melalui Cesarean..walaupun orang keliling saya banyak menakot2kan saya pasal bersalin melalui Cesarean ni, tapi saya terima dan redha dengan rezeki yang Allah bagi pada saya..pada saya, yang penting anak saya sihat dan selamat..tak kisah la nak keluar ikot mana pun..

esp shaklee poster


Disebabkan ramai yang cakap keburukkan bersalin Cesarean ni, at one time saya jadi tak yakin dengan keadaan fizikal saya..tapi setakat tak yakin pada diri je, bukan saya tak cari solution pun..saya cuma sibukkan diri, dengan harapan tak yah pikir sangat..hehehehe


Alhamdulillah..rezeki saya untuk anak saya yang ke dua, saya dapat bersalin normal..yup..saya da rasa 2-2 kesakitan..hahahaha..seronok.

Bermula tahun lepas baru saya start consume ESP dan Vita E Complex

 

Pada awalnya, niat saya makan Vita E Complex dan ESP ni sebenarnya untuk jeragat kat muka saya ni..tapi rupa2nya, saya dapat BONUS!!! Semalam, baru saya perasan yang parut pembedahan saya makin putih..sesiapa yang pernah kena operate mesti tau ghupenye parut pembedahan ni..Dulu parut saya nmpak gelap je..sekarang da hampir menyamai warna kulit asal..bukan la hilang terus parut tu tapi xde la nmpak sangat macam sebelum ni..

vita-e-complex (1)

Saya sangat happy..dan kepada yang ada mengalami masalah macam saya, jom la kita cuba Shaklee ni..InshaAllah, kalau Allah izinkan, bole dapat result macam saya..silap2 lebih baik lagi..


Untuk yang baruuu je bersalin, bole jugak cuba set berpantang Shaklee ni..

Ada optional jugak..untuk Milk Booster, bule try Alfalfa Complex Shaklee..jadi jom la pilih what’s best for you and for your baby..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s