My Story

Tahun 2015 : Tahun untuk increase cash flow.

Assalamualaikum semua..

Alrity..tutup sekejap cerita Shaklee..hihihi

Tahun ni rasanya tahun yang paling banyak memerlukan saya berfikir..hehehe..selama ni memang berfikir..tapi, tahun ni rasa paling banyak..

Banyak benda yang nak dicapai..untuk diri sendiri..untuk tuisyen kami..

Untuk diri sendiri, tahun ni aim nak habiskan hutang dan invest sebanyak mungkin..

Untuk tuisyen kami..harapan nak increase cash flow..Alhamdulillah..sekarang kami da ada 2 cawangan pusat tuisyen..dan rasanya, satu lagi akan dibuka..Alhamdulillah..Alhamdulillah..kalau jadi buka cawangan ke 3, hari2 saya akan bertambah sibuk..lepaih tu, nak cuba buat training room kat centre..moga2 boleh menambah cash flow..yr dak?

Oh yeee…sebut pasal ni kan, nak tanya..ada sesiapa yang boleh buat website, ID dan software?kalau ada yang boleh buat dengan reasonable price, bole la comment ye..bantuan anda diperlukan ni..hehehe

Sebab tu..selalunya, saya mtk customer mesej je..strictly no calls..sebab takot2 saya dalam kelas ke..tgh tidokan anak ke..tak syok pula nak jawab fon kan?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s