ESP Soy Protein

5 sebab kenapa ESP Shaklee selalu jadi pilihan?

Dengan lafaz Bismillah..

Assalamualaikum semua.

kale booster smoothies

Energizing Soy Protein Shaklee atau lagi femes dengan singkatan ESP, memang selalu in high demand. Nak pulak bila time promo. Memang biasanya, orang akan borong berbalang-balang.

Pelik kan bila ramai yang sukakan ESP? Sebenarnya, tak pelik..Jadi, hari ni..saya sharekan, kenapa ESP Shaklee selalu jadi pilihan ramai customer.

 

5.  ESP Shaklee sesuai untuk semua orang. ESP sesuai untuk lelaki, wanita, tak kira tua atau muda, ibu mengandung, ibu berpantang, ibu menyusu, pesakit diabetes, sesuai untuk mereka yang baru lepas pembedahan, inginkan kulit cantik, untuk kesuburan, yang nak berdiet, yang nak tambah tenaga. Pendek kata, ESP sesuai untuk saya, kamu dan dia yang ingin sihat dan kekal sihat.

Hanya individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein tidak digalakkan minum ESP.

4. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi ‘non GMO’ (non genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah. Tahukan anda, soya tidak boleh dimasak pada suhu yang tinggi? Bila dimasak pada suhu yang tinggi, khasiat yg terkandung dalam soya akan berkurangan.

3. Rasanya yang sedap. Ada antara kita yang tak boleh minum susu tepung. ESP ni adalah dari sumber soya menjadikan pilihan terbaik kepada ramai orang. Jangan tak tau..khasiat satu hidangan ESP Shaklee ni bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu.

Juga, ada banyak rujukan resepi ESP untuk kita ubah selera. hihihihi

2. Dijamin halal. Tanpa laktos. Tanpa kolesterol. Tanpa kafein

  1. Semestinya, khasiat yang terkandung dalam sebalang ESP. Untuk mengetahui manfaat utama ESP, boleh klik sini. Dengan khasiat yang banyak dalam ESP ni, menjadikan harga ESP ni sangat berpatutan.

 

Rasa nak cuba tak?

Your most trusted distributor,

Fara 017.347.1218

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s