Collagen Powder

Apa yang ramai tak tahu tentang Collagen Powder Shaklee Part 1.

Dengan lafaz Bismillah..

Assalamualaikum semua..

Apa khabar semua? Sihat ka? Alrite..hari ni, saya nak cerita sedetail-detailnya tentang Collagen Powder Shaklee. Ramai yang ingat Collagen Powder Shaklee ni sama macam kolagen yang ada jual di luar sana. Sebenarnye…tak sama uols.

Excited tak nak tahu?hehehehe..

1. Yang paling penting sekali Collagen Powder Shaklee ni Halal. Jangan terkejut tau sebab banyak kolagen yang dijual tak tau Halal ke tak.

2. Collagen Powder Shaklee adalah supplemen kolagen yang unggul, mengandungi 4000mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah), sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah.

Agak-agak, ada tak yang tertanya-tanya, kenapa Shaklee pilih sumber kolagen dari Sisik Ikan Merah sebagai sumber kolagen yang premium? Kenapa Ikan Merah? Kenapa bukan dari ikan laut dalam yang lain, contohnya Salmon?

Untuk info semua, Ikan Merah adalah satu-satunya ikan yang mampu hidup di bawah paras laut, sehingga 5000m di bawah paras laut & mampu bertahan pada keadaan tekanan tinggi. Maksudnya, sisik ikan merah sangat kuat menahan tekanan tinggi, sekaligus menjadikan sisik ikan merah ni sumber kolagen yang sangat tahan lasak.

ikan-merah-tekanan-air-1024x768

3. Disebabkan Ikan Merah ni mampu hidup di bawah paras laut, manjadikan sumber kolagen Shaklee ni kurang terdedah kepada pencemaran. Kalau lihat pada gambar di atas pun, bukan senang nak tangkap ikan merah ni. Kalau manusia berenang pun paling dalam 1000m, tapi ikan merah mampu berenang sedalam 5000m.

4. Kolagen sisik ikan merah ni bermolekul sangat rendah iaitu sekitar 1000 Dalton. Bila molekul kolagen ringan, senang untuk badan kita serap. Sebab tu, ada 2 cara untuk kita dapat khasiat Collagen Powder Shaklee ni :

  • minum
  • sapuan/masker

Best kan? Ramai yang da cuba Collagen Powder Shaklee, akan terus repeat order. Sebab Collagen Shaklee sangat berkualiti. Ada customer saya, baru ambil 3 hari da nampak glowing. Bayangkan kalau konsisten makan selama sebulan?

Jangan kemana-mana lagi, ada sambungan cerita ni…

collagen-powder

BONUS :Dengan setiap pembelian 4 kotak Collagen Powder Shaklee, anda akan dapat :

  • Keahlian Shaklee PERCUMA (jimat RM80)
  • Cash rebates 5% (dapat pada pertengahan bulan depan)
  • Pembelian dengan harga ahli (jimat 15%-20% dari harga retail)
  • Untuk kegunaan selama 8 minggu bagi mendapat kesan kolagen yang optimum.

Watsapp/Telegram saya di 017.347.1218 sekarang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s