Omega Guard, Ostematrix, Slipped Disc, Vivix

Supplemen untuk Slipped Disc

Dengan lafaz Bismillah..

Assalamualaikum semua..

Kalau tak silap..dalam bulan lepas, kawan baik saya mesej pukul 2 pagi bertanyakan tentang Advanced Joint Health Tablet. Kawan saya ni memang ada sakit Slipped Disc. Kadang-kadang sakit sampai menggangu kerja dia seharian. Pulak tu, dia kerja sebagai Engineer. Lagi laaa menuntut dia bekerja lebih masa selalu.

Slipped-Disc

Advanced Joint Health Tablet (AJHT) memang sesgt bagus untuk pesakit Slipped Disc. Kawan saya ni pun, lepas makan AJHT secara konsisten, dapat rasa perubahan ketara. Tapi, buat masa ni Shaklee stopkan dulu pengeluaran AJHT dengan tujuan nak improve lagi formula AJHT.

Jadi, inilah supplemen yang saya cadangkan pada kawan saya tu. Semoga post kali ni, harap dapat membantu semua yang sakit Slipped Disc atau kenal orang yg ada sakit ni. Ikhtiar tu hak kita..tapi yang menyembuhkan tetap Allah SWT.

Vivix

vivix-bottle

ini lah start Shaklee.

Sebab banyak sangat khasiat yang terkandung dalam Vivix. Fungsi utama Vivix ialah :

  • melindungi dan memperbaiki selullar DNA.
  • mengawal genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
  • menggalakkan pembentukkan baru mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
  • melambatkan pembentukkan protin AGE.

Dengan 4 fungsi utama di atas ni, menjadikan Vivix paling banyak khasiat. Antaranya :

  • merendahkan tekanan darah
  • meningkatkan tenaga
  • meningkatkan pengeluaran sperma
  • memutihkan dan mengurangkan pigmentasi
  • mengurangkan kedutan halus
  • anti kanser
  • merendahkan tahap kolesterol
  • menguatkan tulang
  • melambatkan penuaan
  • mengurangkan artritis
  • anti inflamasi
  • menghalang kejadian tumor

Eh..banyakkkkk lagi tau sebenarnya. Kalau baca kandungan Vivix ni..lagi la kagum.

Omega Guard

omega-guard

Minyak ikan terbaik di dunia.

Betul ni. Seriously..

Manfaat Omega:

  • Memelihara fungsi-fungsi sendi – paras asid lemak Omega 3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu, ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan selain mencegah artritis, gaut dan memelihara fungsi-fungsi sendi dengan efektif.

Ostematrix

lebih dari kalsium

Ostematrix ni memang terkenal sebagai Pil Kalsium Shaklee. Tapi, apa yang membezakan pil kalsium Shaklee & pil kalsium yang berada di pasaran ialah kandungannya. Formulanya sangat unik, dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati, mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, manganes dan boron. Nutrien-nutrien ni perlu diambil bersama-sama untuk bantu tubuh kita menyerap kalsium dengan lebih baik dan menghalang endapan sesetengah mineral.

Hasil gabungan nutrien-nutrin ni, menjadikan Ostematrix pil kalsium yang isinya paling seimbang dan memastikan kadar penyerapan sebanyak 99%.

Manfaat Ostematrix:

  • menguatkan tulang – kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf. Juga merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan, gusi berdarah.
  • mengurangkan rasa kebas-kebas dan kekejangan – pengambilan 600mg sebelum tidurakan mengurangkan rasa-rasa kebas, kekejangan, sakit sendi dan artritis.
  • meringankan stress – mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf, menggalakkan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress.

Love,

Fara | 017.347.1218

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s