ESP Soy Protein

Set Breastfeeding Shaklee : 1) Energizing Soy Protein (ESP)

Assalamualaikum semua..

Baru-baru ni, ada seorang customer ni datang jumpa saya untuk beli ESP. Katanya, daripada apa yang dia baca, ESP boleh membantu banyakkan susu.

Sebenarnya..tahukah anda, selain membantu banyakkan susu, ESP juga membantu memekatkan susu? Hmmm…sebab tu, kadang2 walaupun susu kita nmpak tak bertambah, tapi cuba perhatikan kepekatan susu kita? bertambah pekat tak? bila susu bertambah pekat, baby pun cepat kenyang walaupun minum sikit je.

Yang lagi best..bukan baby je rasa khasiat ESP..ibu yang menyusu pun turut dapat manfaat ESP ni.

esp shaklee poster

Manfaat ESP untuk ibu menyusu :

  1. Pembekal tenaga – membekalkan tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun.
  2. Mengurangkan masalah rambut gugur.
  3. Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
  4. Kulit menjadi cerah berseri.
  5. Meningkatkan kuantiti susu
  6. Meningkatkan kualiti susu (susu menjadi lebih pekat)
  7. Mengurangkan rasa sakit pinggang dan lenguh badan.

Best ke best? Kalau nak info lebih atau nak free consultation, cecepat mesej saya naaa…

lovefara

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s