Denggi, Nutriferon, Performance Drink

Supplemen untuk jangkitan demam denggi

Assalamualaikum semua..

Balik dari kenduri tahlil semalam, terkenang2 pulak berita makcik yang kena demam denggi..So, post kali ni, memang saya dedicate untuk makcik saya..dengan harapan agar Shaklee boleh membantu..semoga cepat sembuh ye makcik.. 

Sebelum kta tengok set cadangan Demam Denggi Shaklee, kita tengok dulu tanda-tanda jangkitan demam denggi. 

Kalau perasan, blog saya ni memang banyak gambar..sebab manusia sebenarnya lebih tertarik dengan gambar dari ayat..jadinya, bukan sebab saya malas ye.. 😉

Ok..serius balik..untuk yang inginkan rawatan alternative selain ubat hospital, bule juga cuba sup ketam kalau tak silap saya..cuba la..tak salah mencuba kan..cuma kat sini, saya nak cadangkan juga Set Cadangan untuk Demam Denggi dari Shaklee..

Tak banyak..ada 2 je..NUTRIFERON dan PERFORMANCE DRINK.

Set cadangan demam denggi

Untuk sesiapa yang nak cuba set ni atau mana-mana produk Shaklee, bole terus message saya atau watsapp kat no di bwh ni..NO calling-calling please..bukan apa, saya ni ada 2 anak kecik..susah nak dapat bercakap fon dengan aman..jadinya, message atau wa je saya..InshaAllah saya akan jawab dan layan pertanyaan anda.




Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee atau inginkan konsultasi percuma dan berterusan, sms/watsapp 017.347 1218