Get Clean Water Pitcher

GET CLEAN WATER PITCHER : Water Filter Shaklee yang Portable dan Affordable

Assalamualaikum semua….

get-clean-water-pitcher

 

Hari ni..saya nak share tentang water filter shaklee ni..sebenarnya water filter ni bukan baru..da lama juga saya aim water filter ni sebab nampak sangat portable..senang nak dibawa ke mana-mana..tak perlu attach kat sink..letak je atas meja, cantik pun cantik kan?

Sangat sesuai untuk :

  • mereka yang selalu beli air mineral.
  • mereka yang selalu travel. Tak kira la pergi bercuti ke, balik kampung ke. Water filter ni sangat senang untuk dibawa kemana-mana.
  • mereka yang tak ada masa untuk cuci filter. Sebab..filter Shaklee ni tak perlu dicuci..cukup 80gelen air, tukar je filter tu..senang kerja..filter dia pun affordable..so, jangan risau ek.

Jom kita baca apa kata Shaklee tentang water filter ni..

Get Clean® Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya – termasuk sehingga 99% plumbum!

Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.

Air dan bumi yang lebih bersih dan lebih sihat.

Marilah kita meraikannya!

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

  • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
  • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
  • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air – dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
  • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula

Pilihan Bijak!

  • Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap
  • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos

Keunikan Shaklee

Selamat

  • Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air
  • Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).

Pintar

  • Hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.

Berkuasa Tinggi

  • Lebih banyak air bersih pada setiap masa
  • Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis – dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.

Mesra Alam

  • Memelihara kesejahteraan alam sekitar
  • Get Clean® Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.

Kenapa pulak saya Pilih Water filter Shaklee?

  • Sebab sangat mudah. Mudah nak pasang..mudah nak dibawa kemana2..tak perlu tunggu awang saya cucikan..hehehehe
  • lagi best..tak guna elektrik..jadi, sangat environmental friendly..
  • macamana nak guna? senang jeeee….tuang je air paip dalam pitcher, pastu tunggu sekejap untuk air ditapis..kemudian boleh terus minum..
  • yang paling penting..harga yang MAMPU MILIK..bukan setakat mampu tengok je jah…

Tak cukup yakin? Ok..saya share sikit testi dari yang da cuba..

testi water filter

 

Berminat?mesej je saya k?

Advertisements