Online Shopping

Assalamualaikum semua,

Mulai hari ini, pembelian secara online untuk sebarang produk Shaklee boleh dilakukan kat blog Apple Green ni. yeayyy..just click link ni, pastu follow the step..nanti lepas buat payment, Shaklee akan post your purchase to your door step..easy peasy kan?

Tak yah da keluar rumah tengah2 panas..dengan minyak kereta lagi..

Tapiii…jangan risau..walaupun beli secara online, saya tetap akan bagi consultation mengenai cara pemakanan, what do’s and dont’s..macam-macam lagi la..

Boleh watsapp atau sms je kat no 017.2879803..tapi strictly no calls ye..bukan apa, saya ni housewife..ada tu, saya tengah masak/mandikan anak..nanti tak best pulak cakap terkocoh-kocoh kan? InshaAllah..watsapp atau mesej je..saya akan balas secepat mungkin.. 😉

Untuk pembelian secara online, sila klik —-> Produk Shaklee

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s